ESKÜVŐ, PORTFÓLIÓ, JEGYESFOTÓZÁS ÉS JELES ESEMÉNYEK FOTÓZÁSA

Fotózásaink alkalmával a legfontosabb szempont,  hogy az esküvő vagy jegyes fotózás minden pillanata fontos, kiemelkedő pillanata az életünknek, azért, hogy örök emlék maradjon Fiatalos, kreatív, modern stílusban fotózunk 🙂 mindig ketten vagyunk, elvégre ez egy páros műfaj.  

A fotózás is az esküvő szerves része, így fontos számunkra, hogy vidáman, jókedvűen teljen és Ti is jól érezzétek magatokat.   Az elkészült képeken kívül szeretnénk egy élménnyel is hozzájárulni a nagy nap eseményeihez.

Milyen rendezvényeket vállalunk?

  • Esküvő és Protokoll rendezvények
  • Diploma átadók
  • Kismama és baba fotózás
  • Iskolai rendezvények, Tabló
  • Céges események, évzárók, átadók, csapatépítő tréningek

A végleges fotók minősége 3 fő összetevőből adódik össze:

  • a fotós tudása
  • a fotós felszerelésének minősége és változatossága
  • az utómunka minősége és mennyisége

A felszerelésről..

Mi két darab professzionális (Canon 6D ) fényképezőgéppel fotózunk a rendezvényeinken hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk biztosítani a számotokra. Emellett kiváló minőségű objektívekkel (Canon, Sigma) és vakukkal, derítőlapokkal, parti kellékekkel felszerelkezve érkezünk a megbeszélt helyszínre. Nálunk nem fordulhat elő, hogy valamely eszköz hibája miatt, ne tudjuk folytatni a fotózást.

Milyen formában kapjátok meg a kész képeket?

A képeket a legjobb minőséget nyújtó, nyers (RAW) formátumban készítjük, és minden képet igényes utómunkát követően adunk át a megbeszélt formátumban. A munkáink alkalmával több helyre és számos alkalommal mentjük az elkészült képeket, hogy az adatvesztést minimalizálni tudjuk 🙂

Szerintünk trendi a színes, fekete-fehér képeket készíteni, valamint egyedi hangulatú képeket előállítani az utómunka során. (Cinema style)  A kreatív fotózás alkalmával szeretünk széles látókörű, egész alakos, 3/4-es, és közeli portrékat, csoportfotókat is készíteni, hogy minél változatosabb fotókat kapjatok a végén.  Felkeltettük az érdeklődésed, akkor kérj ajánlatot a lentebb található űrlap segítségével 🙂

Ajándék jegyes-fotózás minden esküvői fotózáshoz 🙂 szeretnél még többet megtudni?

Köszönjük, hogy felkerested az NH Fotography weboldalát!

NH Foto Portré Album

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Vélemény, hozzászólás?